οδοντιατρος

Κοινωνική δράση

 • Τη χρονική περίοδο 2008-2011 ήταν υπεύθυνος της Επιτροπής Πρόληψης του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά. Οργάνωσε προγράμματα προαγωγής της στοματικής υγείας σε παιδιά και άλλες κοινωνικές ομάδες και συμμετείχε εθελοντικά στην πραγματοποίησή τους σε δεκάδες σχολεία, με τη βοήθεια κινητής οδοντιατρικής μονάδας. 
 • Την περίοδο 2009-12 ήταν μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Παιδοδοντικής Εταιρείας. Ως μέλος της οργανωτικής επιτροπής του 23ου συνεδρίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Παιδοδοντιατρικής (IAPD) που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα τον Ιούνιο του 2011, συμμετείχε ενεργά στην επιτυχία του. 
 • Ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος της Επιστημονικής Εταιρείας Αθλητικής Οδοντιατρικής (ΕΕΑΘΛΟ) επί 6 χρόνια, με πολλές συμμετοχές σε συνέδρια και σεμινάρια ως ομιλητής και αθλητής μαραθωνίου. 
 • Συμμετέχει εθελοντικά, ως μέλος της ΕΕΑΘΛΟ στην ιατρική ομάδα υποστήριξης του μαραθωνίου και ημιμαραθωνίου της Αθήνας σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ και το ΕΚΑΒ.

Τι λένε για τον Θεόδωρο Κουιμτζή

 • "Εξαιρετικός,οτι και να πω είναι λίγο. Πίστευα πως δεν υπήρχε καμία ελπίδα θεραπείας στα δόντια του 6χρονου παιδιού μου, καθότι είχε πάθει φοβία απο άλλους οδοντιάτρους. Με σωστή προσέγγιση και υπομονή κατάφερε και συνεργάστηκε το παιδί άριστα. Η βοηθός επίσης υπέροχη. Λυπάμαι που δεν τον είχαμε βρει νωρίτερα, προτείνω ανεπιφύλακτα."
  Ntina Kkn
  Google Reviews
 • "Ο κύριος Κουιμτζής ήταν και δικός μου οδοντίατρος στην παιδική μου ηλικία! Κατά συνέπεια, ήταν η πρώτη επιλογή και για τον Πάνο. Αξιόλογος άνθρωπος, με πολυετή εμπειρία (παρά το νεαρό της ηλικίας του), με γνώσεις και τεχνικές, λύσεις και πρόληψη στο κάθε προβληματισμό. Αγαπητός στα παιδιά με όμορφο τρόπο προσέγγισης και δωράκια επιβράβευσης. Μια επίσκεψη θα σας επιβεβαιώσει τα όσα γράφω.. προτείνω ανεπιφύλακτα!!"
  valentina anastasopoulou
  Google Reviews
 • "Εξαιρετικός επιστήμονας, με μεγάλη κατάρτιση και σωστή καθοδήγηση για τα βήματα της θεραπείας τόσο για την μικρή μας όσο και για εμάς τους γονείς. Πάρα πολύ σωστή προσέγγιση απέναντι στο παιδί και τόνωση της αυτοπεποίθησης του. Μόνο τα καλύτερα για έναν εξαίρετο επιστήμονα και άνθρωπο. Ημερομηνία Θεραπείας από 04/2019 ως 05/2019."
  paul pissanos
  Google Reviews

Χαρίστε στα παιδιά σας
ένα υγιές χαμόγελο.

Κλειστε ραντεβου